Безплатна доставка над 60 лв.Безплатна доставка над 60 лв.
Преглед и тестПреглед и тест
Наложен платежНаложен платеж
100 дни право на връщане100 дни право на връщане
Детски дрехи в онлайн магазин Hippo Kiddo
Детски дрехи в онлайн магазин Hippo Kiddo
Детски дрехи в онлайн магазин Hippo Kiddo

Какви са спецификите при покупката на детски дрехи?

Всеки един отговорен родител трябва да подхожда с необходимото внимание при покупката на детски дрехи. При тази покупка е нужно да бъдат съобразени много повече фактори, отколкото при покупките на дрехи за възрастни. Фактори, свързани както с все още недостатъчно укрепналия и уязвим детски организъм, така и с чувствителността и емоционалността на малките съкровища. В следващите редове ще ви представим накратко някои от основните специфики, свързани с избора на детски дрехи:

Детски дрехи 1

Детски дрехи - Вижте още!
  1. Детски дрехи: Детската кожа лесно може да бъде раздразнена – нежността и чувствителността на детската кожа я правят доста уязвима при контакт с различни материи. Тя лесно може да бъде раздразнена и да се стигне до сърбеж и дискомфорт за малчугана. А в по-сериозни случаи е възможно да се появят обриви и дори алергични реакции, засягащи целия организъм. Така че при избора на детски дрехи винаги трябва да се уверявате, че залагате на материи, които по никакъв начин няма да навредят на здравето и благосъстоянието на вашето мъниче.
  2. Детски дрехи: Децата са много емоционални – едва ли има нужда да ви убеждаваме в това твърдение. Именно повишената емоционалност на децата ги прави изключително раними, особено ако почувстват, че не ви е грижа за тяхното мнение и желания. В този смисъл не е добре да ги пренебрегвате при избора на детски дрехи, които самите те ще носят. Да, вие като родители трябва да гарантирате, че ще бъдат закупени детски дрехи, които са подходящи за съответния период от годината и надеждно предпазват мъничето от всички атмосферни фактори и явления. Оставете обаче наследника си да има право на глас поне при избора на цветовете и дизайните на съответните детски дрехи.
  3. Детски дрехи: Децата растат бързо – имайте предвид също така, че децата растат доста бързо. Напълно възможно е детски дрехи, които в момента стоят перфектно на вашия наследник, след по-малко от година вече да не му стават. Важно е тази специфика в развитието на малчуганите да се вземе под внимание, когато се решава какъв тип детски дрехи да бъдат закупени, колко средства да се отделят за покупката и т.н.

Най-често срещаните критерии за избор на детски дрехи

Детски дрехи 2

Детски дрехи - Купете сега!

Продължаваме с най-често срещаните критерии, на база на които се прави избор на детски дрехи. Това са критерии, свързани със самите характеристики на дрехите, които ясно ще ви покажат дали те наистина са подходящи за вашия наследник. Ето точно кои критерии имаме предвид:

  • избор на детски дрехи: материи – няма как да не започнем с материите, предвид това, което казахме по-горе за нежността и чувствителността на детската кожа. Най-търсени на пазара са детски дрехи, изработени от памук. Освен че осигурява мекота и комфорт на кожата, памучната материя също така е подходяща за всички годишни сезони. В повечето случаи при изработка на детски дрехи памукът се съчетава с малко количество примеси, които да допринесат за по-голямата еластичност и удобство на дрехите. Но все пак търсете детски дрехи, в чийто състав съдържанието на памук е минимум 70%.
  • избор на детски дрехи: размер – размерът също е от голямо значение, когато става въпрос за избор на детски дрехи. Уверете се, че ще заложите на наистина най-точния размер за вашето малко съкровище. Детски дрехи с по-малък размер ще го стягат и няма да му предоставят необходимата свобода по време на движение и игра. А когато порасне още съвсем малко, те просто няма да стават за носене и ще трябва да ги изхвърлите. От друга страна, не бива да се залага и на прекалено голям размер детски дрехи, защото те ще стоят изсулено и също няма да са особено удобни за малчугана.
  • избор на детски дрехи: цвят и дизайн – както отбелязахме, наследникът ви трябва да има право на глас при избора на цветовете и дизайните на закупуваните детски дрехи. И колкото повече расте той, толкова по-сериозен е необходимо да бъде този глас. Вашата роля като родители по-скоро би трябвало да се изразява в даването на полезни съвети и напътствия. Съвети и напътствия, които ще помогнат на малчугана да си изгради свой собствен стил и постепенно да започне съвсем сам да взема верни решения за своя външен вид.

Причини да закупите детски дрехи именно от Hippo Kiddo

Детски дрехи 3

Детски дрехи - Разберете сега!

Hippo Kiddo е онлайн магазин, зад чието създаване стоят родители. Родители, които искат да бъдат полезни на други родители в процеса по отглеждане на малките съкровища. Вижте няколко основателни причини да закупите детски дрехи именно от нас:

Детски дрехи от Hippo Kiddo: Първокласно качество -  предлагаме ви само и единствено детски дрехи от първокласно качество. Наличните в онлайн магазина ни артикули са изработени от висококачествени памучни материи, които са нежни към кожата на малките съкровища и осигуряват комфорт при носене. Освен това те са в елегантни цветове и дизайни, и ще спомогнат за перфектния външен вид на вашия наследник.

Детски дрехи от Hippo Kiddo: Конкурентни цени – освен първокласно качество, предлагаме и конкурентни цени. В онлайн магазин Hippo Kiddo ще откриете оптималното съотношение между качество и цена за категория „Детски дрехи“ на българския пазар. Допълнително преимущество за клиентите ни са постоянните промоции и намаления, които правим. А за клиентите, направили поръчка на стойност над 50 лева, осигуряваме напълно безплатна доставка. 

Детски дрехи от Hippo Kiddo: Богата и разнообразна продуктова гама -  в онлайн магазин Hippo Kiddo е налице изключително богата и разнообразна гама от детски дрехи. Детски дрехи за малки и големи деца, за момчета и момичета. Дънки и панталони, поли и рокли, тениски и блузи, бодита и връхни дрехи – това са само част от категориите детски дрехи, които ще намерите при нас.

Детски дрехи от Hippo Kiddo: Професионална консултация -  в случай на нужда от професионална консултация при избора на детски дрехи, не се колебайте да се свържете с екипа на Hippo Kiddo. Ние с удоволствие ще отговорим на всичките ви въпроси и ще ви дадем информацията, която ви е необходима относно набелязаните от вас детски дрехи.     

Какви са спецификите при покупката на детски дрехи?

Най-често срещаните критерии за избор на детски дрехи

Причини да закупите детски дрехи именно от Hippo Kiddo

loading

Получи отстъпка

за твоето първо пазаруване